Benvinguda

Benvinguts i benvingudes al bloc del departament de valencià de l'IES Clot del Moro de Sagunt

dijous, 17 de novembre del 2011

Dia internacional contra la violència de gènere

S'acosta el dia 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere, i el professorat i alumnat de  l'IES Clot del Moro  rebutgen la situació que pateixen moltes dones i els seus fills en l'àmbit de la família. No és la primera vegada que ens aboquem a la dura realitat d'aquestes dones: llegim la premsa, ens adherim a manifestos  a favor de la tolerància zero amb el masclisme,  reflexionem a partir de textos literaris, analitzem les campanyes publicitàries del ministeri d'Igualtat, escoltem les músiques que denuncien els maltractaments cap a les dones...

Aquesta realitat no pot ser ignorada per la societat. Així doncs, des del nostre centre hi ha hagut experìencies didàctiques interessant.  Així doncs, el Clot s'adhereix a tota campanya de solidaritat i  de conscienciació. Aquest any el departament de filosofia té previst dur a terme un programa de prevenció amb l'alumnat de 4t ES0. 

Ací us oferim un audiovisual sobre la Violència de gènere, elaborat en cursos anteriors per alumnat de 2n de batxillerat. Aquest treball va estar  coordinat  per la professora d'antropologia Elvira Garcia . Pot ser una mostra interessant per reflexionar amb els nostres adolescents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada